5 ilmaista SEO-työkalua, jotka sinun pitäisi olla hakumarkkinointityökalulaatikossasi

5 ilmaista SEO-työkalua, jotka sinun pitäisi olla hakumarkkinointityökalulaatikossasi

Jos olet hakukoneoptimoinnin ammattilainen, tiedät kuinka tärkeitä SEO-työkalut ovat päivittäisessä optimointityössäsi. Avainsanojen ehdotustyökalut, saapuvien linkkien analysointiohjelmistot ja SERP-tarkistukset ovat tärkeitä avainsanatutkimukselle, avainsanojen laajentamiselle, linkkien rakentamiselle ja sivustosi sijaintimuutosten seurannalle hakutuloksissa.

Hyvä uutinen on, että hakumarkkinoijien ei tarvitse maksaa näistä työkaluista, koska Internetissä on useita erittäin tehokkaita ilmaisia SEO-työkaluja, joista valita. Tässä on luettelo viidestä ilmaisesta SEO-työkalusta, joita käytän päivittäin. Toivottavasti löydät luettelosta työkaluja, joita voit lisätä työkaluarsenaaliisi.

SEO for Firefox – Tämä ilmainen työkalu on SEO Bookin Firefox-laajennus. Se integroituu saumattomasti Google SERP:ien kanssa saadakseen valtavan kuvan hakukoneoptimoinnin mittareista, kuten työkalupalkin PageRank-arvosta, Twitter-maininnoista ja siitä, kuinka monta verkkotunnus- ja syväsivulinkkiä sivustoni on hankkinut. SEO for Firefox näyttää myös, mitkä linkit ovat “nofollow” verkkosivulla (korostettu punaisella), mikä säästää reaaliaikaisesti linkkien rakentamista ja linkkien analysointia. Muita hienoja ominaisuuksia ovat sosiaalisten kirjanmerkkien määrä, Alexa-sijoitus, välimuistin päivämäärä ja Wikipedia-viittaukset.

Majestic SEO – Jos luot linkkejä, tämä on korvaamaton hakukoneoptimointityökalu linkkien hankinnan mittaamiseen. Hieno ominaisuus on “päivittäinen päivitys”, joka antaa sinulle päivittäisen päiväkirjan kaikista uusista saapuvista linkeistäsi. Muita Majestic SEO:n hienoja ominaisuuksia ovat hienoja työkaluja sivustosi linkkiprofiilin kasvun kartoittamiseen erilaisilla hienoilla visuaaleilla.

Rank Checker – Jos olet kuten minä ja olet pakkomielle sivuston sijoituksista, Rank Checker on pakollinen hakutyökalu. SEO Bookin Rank Checker antaa sinulle päivittäisiä sijoituspäivityksiä Googlelta, Yahoolta ja Bingiltä samanaikaisesti. Voit viedä tietoja Exceliin ja sisällyttää ne hakukonemarkkinointiasiakkaidesi avainsanasijoitusraporttiin. Sijoitustarkistuksen avulla voit myös lisätä useita avainsanoja kerralla ja tallentaa avainsanaluettelot yksittäisiksi esiasetuiksi, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa samoja avainsanoja toistuvasti.

Yahoo Link Domain – Rakastan Yahoo Link Domainin käyttöä verkkosivuilleni tulevien linkkien analysoimiseen. Yahoo Link Domain on hyödyllinen myös kilpailijasi linkkiprofiilien tutkimiseen löytääksesi linkkimahdollisuuksia omille verkkosivustoillesi. Lisäksi, jos käytät SEO for Firefox -laajennusta, voit viedä Yahoo Link Domain -tulokset Exceliin napsauttamalla “100”-linkkiä ja napsauttamalla sitten “CSV”-linkkiä, jotta voit tarkentaa ja tutkia kilpailijasi linkkiprofiilia.

Googlen Verkkovastaavan työkalut – Googlen Verkkovastaavan työkalujen avulla saat arvokkaita näkemyksiä tärkeistä tehokkuusmittareista ja verkkosivustosi hakutulosten näkyvyydestä. Ominaisuudet, kuten 100 suosituimman avainsanasi orgaaniset napsautussuhteet ja kyky inventoida kaikki sisäiset linkkisi, auttavat sinua todella hienosäätämään orgaanisen haun markkinointiponnistelujasi.

Joten siinä mennään. Nämä viisi ilmaista SEO-työkalua ovat joitain parhaista, joita löydät verkosta. Käytän jokaista näistä työkaluista päivittäin tehdäkseni optimointitoimistani tehokkaampia ja tullakseni paremmaksi hakumarkkinoijaksi.