Kuinka hallita kodin myyntiin liittyvää stressiä omavarastoinnin avulla

Home / Koti / Kuinka hallita kodin myyntiin liittyvää stressiä omavarastoinnin avulla
Kuinka hallita kodin myyntiin liittyvää stressiä omavarastoinnin avulla

Huolimatta suosituista televisio-ohjelmista, kuten “Flip This House”, antamasta vaikutelmasta, kiinteistöjen myynti on harvoin yksinkertaista tai suoraviivaista. Useimmat kiinteistönvälittäjät säikähtävät, kun asiakas sanoo, kuinka helppoa hänen kotinsa myynti on. Kaikki kotiin muutot sisältävät jonkin verran stressiä, vaikka ainoa stressi on muuton tuoma muutos. Itsesäilytysyksiköt ovat yksi tapa vähentää joitain kotiinmuuton stressaavia puolia. Tässä on neljä hyödyllistä vinkkiä, joiden pitäisi auttaa ketään vähentämään kotiin muuttamisen aiheuttamaa stressiä.
1. Puhdista kotisi
Kanadan kiinteistöyhdistyksen mukaan kodin purkaminen on olennainen osa myyntiprosessia. Kiinteistönvälittäjät kutsuvat tätä “kotilavalle”, koska se auttaa potentiaalisia ostajia kuvittelemaan, mitä he tekisivät kodilla, jos he ostaisivat sen. Kodin lavastus voi auttaa asunnonomistajaa luomaan kilpailevia tarjouksia kodistaan, myymään sen nopeammin ja enemmän rahaa. Ostajat vihaavat nähdä lasten ja lemmikkieläinten tarvikkeita, joten kiinteistönvälittäjät neuvovat myyjiä poistamaan kaiken trampoliinistaan ​​koirakoriinsa. Itsesäilytys on halvin tapa säilyttää tämä sotku ennen kodin listaamista markkinoille.
2. Poista Epävarmuus sulkemispäivistä
Useimmat kodin myyjät kokevat stressiä, koska he eivät voi olla varmoja, täsmäävätkö heidän sulkemispäivänsä. Osa tästä stressistä voidaan käsitellä, jos teet kotisi epäjärjestystä, sillä suurin osa tavaroistasi pakataan jo turvallisesti omavarastoon. Huoli asuntojen myynnin läpimenosta on kuitenkin edelleen kiireellinen huolenaihe. Itsesäilytyksen avulla jokainen asunnonomistaja voi poistaa epävarmuuden sulkemispäivistä. Omaisuus voidaan pakata ja varastoida pois varautuaksesi siihen epätodennäköiseen tapaukseen, että asunnon myynti ei mene läpi.
3. Estä “katastrofiointi”
Stressi syntyy yleensä siitä, että kodin myyjät uskovat asioiden olevan huonommin kuin ne todellisuudessa ovat. Psychcentral.com-sivuston John Groholin mukaan epäilyksen kerrosten rakentaminen epäilyksen päälle, sekoitettuna tuhoon ja synkkyyteen, tunnetaan nimellä “katastrofiointi”. Tämä ehto kuvitella, että kaikki päättyy katastrofiin, on “monilla meistä on irrationaalinen ajatus, joka uskoo, että jokin on paljon pahempaa kuin se todellisuudessa on”. Itsesäilytys voi auttaa estämään tämän. Voit tyhjentää kotisi, pakata omaisuutesi ja siirtää ne omaan varastoon tai sieltä pois milloin sinulle sopii. Voit olla varma, että tavarasi ovat turvassa ja niillä on aina koti.
4. Hidasta liikkeen tahtia
Itsesäilytys ei ole vain hätätilanteita varten, kun kodin sulkemispäivät eivät täsmää. Jotkut muuttajat joutuvat säilyttämään omaisuutensa ennen muuttoa muusta syystä. He voivat esimerkiksi remontoida tai vain siivota uutta kotiaan. Itsevarastointi tappaa liikkeen aiheuttaman stressin, koska voit hidastaa vauhtia. Muuttamisen ei tarvitse olla maaninen, yhden päivän maratontapahtuma, joka stressaa ja järkyttää. Useimmissa itsepalveluvarastoissa on 24h-yhteys, joten voit hankkia kaiken tarvitsemasi milloin tahansa. Voit hidastaa liikettäsi ja suorittaa prosessin pikkuhiljaa, kun olet valmis.
Johtopäätös
Tarvitsetpa säilytysyksiköitä tai säilytyskaappeja, itsesäilytys voi poistaa stressin mistä tahansa kodin muutosta. Oletko kokeillut itsesäilytystä? Mikä oli kokemuksesi? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa!