Verkkoon siirtyminen kaupallisten tilojen etsinnässä

Home / Liiketoiminta / Verkkoon siirtyminen kaupallisten tilojen etsinnässä
Verkkoon siirtyminen kaupallisten tilojen etsinnässä

Ihmiset käyttävät Internetiä moniin eri tarkoituksiin, kuten vaatteiden tai elektroniikan ostamiseen, tarkkojen tietojen keräämiseen, keskusteluihin ystäviensä kanssa ja niin edelleen. Sinua rohkaistaan ​​vahvasti tekemään samoin, koska sen lisäksi, että sinulla on hieno kokemus, voit myös säästää paljon rahaa ja paljon aikaa! Itse asiassa, jos aiot vuokrata liiketilaa alueellasi, Internetin käyttäminen tähän työhön voi tuottaa toivottuja tuloksia ja säästää monta tuntia elämästäsi. Tässä pari tähän liittyvää vinkkiä ja temppua.
1. Käytä Craigslistia. Tämä hämmästyttävä verkkosivusto on todellinen kultakaivos, varsinkin kun on kyse liikekiinteistöjen tai toimistotilojen vuokraamisesta. Sivusto ei ole pelkästään yksinkertainen ja helppokäyttöinen, vaan sieltä löytyy liikekiinteistöjä ympäri maailmaa sekä asiaankuuluvia kuvia, kiinteistönomistajien yhteystietoja ja paljon muuta. Lisäksi Craigslistia voi käyttää myös älypuhelimella tai tabletilla, joten älä epäröi kokeilla sitä tulevaisuudessa.
2. Muokkaa Google-hakujasi. Kaikki, mitä kirjoitat Googleen, on erittäin tärkeää, ja se vaikuttaa suoraan saamiisi tuloksiin. Esimerkiksi, kun etsit kaupallisia kiinteistöjä, kirjoita “kaupallinen kiinteistö” tai “liiketila” ja kaupunkisi nimi. Löydät todennäköisemmin laadukkaita tuloksia valitsemalla oikeat avainsanat. Jatka samalla tavalla myös toimistotilojen, vuokrattavien tai myytävien teollisuuskiinteistöjen jne. osalta. Lisäksi, jos etsit tähän aiheeseen liittyviä vinkkejä, älä unohda lisätä “vinkkejä ja niksejä”, “neuvoja” tai “miten vuokraat liiketilaa” Google-hauksiisi.
3. Käytä älypuhelimesi sovelluksia. App Store, Google Play ja App World tarjoavat sinulle monia mielenkiintoisia ratkaisuja, jos etsit kaupallisia kiinteistöjä myytäväksi fiksusti suunniteltujen ja yleensä ilmaisten sovellusten muodossa. Nämä sovellukset voivat auttaa sinua löytämään liiketilaa alueeltasi, ottamaan yhteyttä ammattimaiseen kiinteistönvälittäjään tai molempiin!
4. Hyödynnä online-foorumeita. Varsinkin jos haluat myös saada lisää liiketilojen vuokraamiseen tai leasingiin liittyviä vinkkejä ja temppuja, on erilaisten foorumien lukeminen loistava idea. Yleensä näillä foorumeilla kirjoittavat kokeneet ihmiset, ja voit hyödyntää heidän kattavaa tietämystään parhaan päätöksen tekemiseksi vuokrattaessa liike- tai toimistotiloja. Tässä on hyvä foorumi aloittaa:
5. Hyödynnä blogeja. Samaan tapaan blogit ovat täynnä mielenkiintoista tietoa ja paljon vinkkejä ja temppuja, jotka liittyvät liike-, toimisto- tai teollisuustilojen vuokraamiseen tai vuokraamiseen. Älä epäröi etsiä Googlesta tällaisia ​​blogeja, sillä sinulla on paljon opittavaa niistä. Joissakin tapauksissa ihmiset, jotka kirjoittavat näihin blogeihin, voivat antaa sinulle älykkäitä neuvoja, jotka estävät sinua tekemästä tiettyjä virheitä vuokrattaessa liikekiinteistöjä, säästävät rahaa näillä tapahtumilla ja niin edelleen. Tässä on mielenkiintoinen blogi, joka saattaa vastata kaupallisiin kiinteistöihin liittyviin kysymyksiisi.